In 1988 ben ik mijn carrière begonnen als systeembeheerder bij (voormalig) Boekhandel Gianotten. Ik praat dan over een tijd waarin een typemachine en fax nog onderdeel uitmaakten van een kantooromgeving. De typemachine was dan ook een van de eerste apparaten die ik heb kunnen weg automatiseren. Mijn hele carrière stond en staat in het teken van verbeteren, vernieuwen en vooral “automatiseren”. Waarom zou je tenslotte iets drie keer moeten doen wat met één druk op de knop ook kan?

Na diverse functies en posities te hebben bekleed eindigde mijn vaste dienstverband met de functie “Projectmanager (ICT) ontvlechting”. Dat wil zeggen dat ik verantwoordelijk was voor het stopzetten van alle ICT activiteiten en dus ook mijn eigen baan. Ondanks dat wist ik van dit nadeel mijn voordeel te maken. Het werd een interessante periode waarin ik veel heb geleerd, waarna ik uiteindelijk, met voldoende kennis en zelfverzekerdheid, de stap durfde te zetten om zelfstandig te gaan.

De afgelopen jaren heb ik diverse (langdurige) opdrachten uitgevoerd bij o.a. Juridische Boekhandel Jongbloed (Den Haag) en het hoofdkantoor van de Free Record Shop (Capelle a/d IJssel).

Sinds 2014 ben ik me meer gaan specialiseren in bijvoorbeeld Office365, de cloud oplossing van Microsoft. Ook ben ik druk met het bouwen van websites en webshops. Door die kennis en ervaring kan ik anderen wegwijs maken in de soms ondoorzichtige brij aan mogelijkheden die IT te bieden heeft. Een nieuw specialisme is het koppelen van systemen waarbij ik het belangrijk vind dat gegevens gestructureerd van A naar B (en omgekeerd) gaan. Om dit in goede banen te leiden ben ik partner van Dovetail.

Hulp en advies geven, dat is wat u van mij mag verwachten.

Marco Mols, Converge-IT

Samen | Onbezorgd werken

Dat is mijn missie

Samen | helpen
Welk ICT-probleem ik ooit had, ’t was Marco nooit te gek. Meestal dezelfde dag al opgelost. Daarnaast een goede Bossche-Bollen-eter!

’t Was prettig samenwerken met Marco.

Paul-Ivo Burgers
Vanaf het moment van de overname van onze winkel uit het failliete Polare hebben wij intensief contact gehad met Marco. Hij heeft voor ons precies uitgezocht wat we nodig hadden aan ict, printers, telefonie etc. Ook heeft hij veel contact gehad met de leverancier van ons voorraadsysteem. Allemaal zaken waar wij te weinig verstand van hebben om zonder een expert de juiste beslissing te kunnen nemen. Dit heeft er voor gezorgd dat wij heel snel ‘back in business” waren en onze tijd konden besteden aan de dingen waar wij dan weer goed in zijn: boeken verkopen.
Marlous Mutsaers, Gianotten Mutsaers BV

Advies en/of hulp nodig op het gebied van ICT?

Of het nu gaat om werkplek beheer (Windows/OSX), kassasystemen, Office365, (VOIP)telefonie, data integratie of websites (CMS). Bij mij bent u aan het juiste adres.

Naast on-site support beschik ik ook over de middelen om ondersteuning op afstand te geven. Snelheid en flexibiliteit heb ik hoog in het vaandel staan.

Ik neem 30 jaar ICT ervaring en oplossingen voor u mee.

Samen | Oplossingen vinden

0
jaar ICT ervaring
0%
Oplossingen
0%
bereikbaar
0%
Samen
Samen | Excelleren

Samen | Weten we meer

Converge-IT heeft een uitgebreid netwerk van specialisten op een groot aantal vakgebieden

Ik ga voor passende en betaalbare oplossingen

Samen | Zoeken naar oplossingen

Samen | Gedreven

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Samen | Creatief

Er is altijd een oplossing

Samen | Vastberaden

Focus op het eindresultaat

Ik ben er om u te laten excelleren!

Samen | Vastberaden & creatief

Laten we aan de slag gaan!